Besøg på traktormuseet i Nørre Nissum d. 8. juni.

Besøg på traktormuseet i Nørre Nissum d. 8. juni.

8. juni 2022: Aftentur med Lidenlund Veteranbilklub til Traktormuseet i Nr. Nissum.

Endnu et godt arrangement, der startede kl. 18.30, hvor 17 velplejede biler mødtes ved Bjarnes Fisk på Lemvig havn. Turen gik i samlet flok via Fabjergvej og Borumvej, en smuk vej hvor vi kunne nyde de grønne frodige marker med svagt gullige næsten afblomstrede rapsmarker. – Pigerne var

meget dårligt repræsenteret, men det var nok fordi store motordrevne ”haveredskaber”/traktorer ikke interesserede dem. – Synd for dem – fordi de fraværende gik glip af en stor smuk samling af renoverede traktorer og en tur i den smukke have.

Aftenen sluttede med Ernas overdådige kaffebord med div. drikkevarer til lange landgangsbrød belagt med pålæg, lækker velsmagende lagkage smykket med fløde og makroner. Til sidst småkager. – Alt hjemmelavet og serveret i de hyggelige private stuer med udsigt til den flotte have.

Anders bød velkommen og fortalte levende om stedet og arbejdet med at renovere de forskellige traktorer og deres historie. Museet er absolut et genbesøg værd, hvor der er mere ro og tid til at læse og høre om de forskellige traktorer.

Bjarne Simonsen