Fly in & drive in i Holstebro flyveklub.

Fly in & drive in i Holstebro flyveklub.

Tur til Holstebro Flyveklubs arrangement: Fly in & drive in, lørdag den 9. juni.

Turen, som Knud havde arrangeret, startede fra Lemvig Havn kl. 10.00 med 6 køretøjer, og turen gik ud over Remmerstrand til Struer, hvor vi havde opsamling af medlemmer fra Struer området.

Med 10 køretøjer fortsatte turen ud til Handbjerg, hvor vi svingede fra for at køre ad mange kringlede veje, så kringlede, at Knud havde svært ved at kende forskel på højre og venstre og for den sags skyld også ligeud, og jeg er sikker på, at han ikke rettede sig efter Henny`s rådgivning, så derfor fik vi et par udsving på turen, men vi nåede frem til flyvepladsen i Nr. Felding kl. 12.30 – hvor vi parkerede sammen med dem, som var kørt direkte ud til arrangementet, og med dem var vi nu 14 køretøjer. Det er den længste omvej til Nr. Felding jeg har kørt, men vi kom så til gengæld ud på veje, jeg aldrig har kørt tidligere, så alt i alt, en god oplevelse.

Flyvepladsen er placeret rigtig godt, lidt udenfor Nr. Felding, og med nye bygninger er klubbens faciliteter helt i top. Selve arrangementet var i sig selv lidt stillestående, bagagerumsmarkedet er nok det mindste, jeg har besøgt, antallet af fly var begrænset, først sidst på eftermiddagen landede en del fly, men dagen blev reddet af det gode vejr, som gjorde, at vi kunne sidde ude og drikke vores kaffe og fortælle nogle mere eller mindre sandfærdige historier og opleve hvor tæt på det var, at Egon var blevet flyejer.

Jeg måtte køre min vej sidst på dagen, medens en del havde bestilt mad til aften, leveret af Slagter Lange, så det var da en god dag.

Ref. Svend

 

 

Leave A Reply