Dækspark ved Luna d. 15. juli.

Dækspark ved Luna d. 15. juli.

Endnu en af de gode varme sommerdage, der for vort vedkommende begyndte med en udflugtsammen med vort yngste barnebarn Simone til danmarks eneste stråtægte herregård Hessel, nu museum. Den ligger en fire kilometer fra Hvalpsund med en fantastisk udsigt over Hvalpsund og byen.

Efterfølgende med færgen med besøg på Jeppe Åkjærs Jenle. Vi nåede hjem tidsnok til, at vi kunne deltage i solnedgangssangen og dæksparket, og Simone kunne opleve dette hyggelige sommerarrangement. Hun kørte for et par år siden sammen med sin kusine Freja i en uge rundt med os som passager i vore to MGer, så hvad var da mere naturligt, end at hun kørte til dækspark med mormor som passager, og jeg tog den anden veteran. En god oplevelse for hende og os, der blev afsluttet med pizza ved Egastro bod på havnen.

Der var igen mange mennesker, der med de tre vægtere som forsangere sang med på Thøger Larsen: Du danske Sommer, Erik Bertelsen: Blæsten går frisk over Limfjordens vande, Den svenske folkemelodi: Hvem kan sejle foruden vind, Darin, Bobby. En enkelt sang om frihed, Kaj Hoffmann: Den danske sang er en ung blond pige, – at man tør synger den i disse ”krænkelsestider”!- Men smuk er hun -. Marinus Børup: Nu er jord og himmel stille, Thøger Larsen: Du danske sommer.

Antal af biler og mærker var

MG: 6 – Skoda 1, – Morgan 2, – Triumph 1, – VW 3, – Opel 1, – Toyota 1, – Chervolet 1.

Bjarne Simonsen