Dækspark og besøg i Egons genbrugsbutik d. 28. september.

Dækspark og besøg i Egons genbrugsbutik d. 28. september.

Torsdag d. 28. september. Sidste dækspark på havnen. Vi mødtes på havnen kl. 18.30, og kørte så til Gudum Brugs for at besøge Mona og Egon. Her har de et loppemarked, som de ville vise frem. 13 biler deltog i aftenturen, hvor vejret viste sig fra den pænere side. Der var lidt vind, men det var lunt og behageligt.

Der blev budt på en øl, kaffe og kage, så det var rigtigt hyggeligt. Lidt handel kom der vist også ud af det.

Tak til Mona og Egon for en god afslutningsaften.

Knud Larsen.

Dækspark d. 28.9.2017 : tur til genbrugsbutikken i Gudum.

 

Vi var en snes biler og det dobbelte antal personer, der havde lagt billet ind på en kop kaffe i genbrugsbutikken i den gamle brugs i Gudum. Sædvanen tro ved dækspark mødtes vi på Lemvig Havn kl. 18.30, og med en 1968  Skoda Octavia Combi som førerbil gik turen mod Nr. Nissum til Remmer Strand, hvor vi drejede til højre med den kønne snoede og bakkede Højbjergvej. Vejret var med os. Køligt og vindstille med drivende hvidgrå skyer mod den efterårsfarvede rødviolette solnedgangshimmel. Smukkere kan det ikke blive. Det må være flere år siden, der har holdt så mange biler foran, og været så mange kunder i  ”Brugsen”. Det var et flot syn, der sendte tankerne tilbage til den tid, vore biler var nye, og den lokale  Brugs var områdets indkøbssted og samlingspunkt. ”Brugsen / genbrugsbutikkens” varelager – brugsting – var også retrovarer.

Det var en meget flot modtagelse, vi fik. Der var øl og vand, kaffe og hjemmebag – Drømmekage fra Brovst samt Kringle-Kage med rosiner. Bedre kan det ikke blive. Ved 21 tiden var det tid til opbrud og hjemture i den mørke september aften efter en hyggelig tur med megen snak og samvær. Om aftenens omsætning i ”Brugsen” kunne dække ”uddeler-” / værtsparrets udgifter, må stå hen i det uvisse.

En lille aftentur for vort vedkommende på 38 km.

 

Bjarne Simonsen